Историята на героя от френската жандармерия Арно Белтрам става все

...
Историята на героя от френската жандармерия Арно Белтрам става все
Коментари Харесай

Героят на Франция се е венчал преди да издъхне

Историята на героя от френската жандармерия Арно Белтрам става все по-драматична, заяви Famille Chretienne.

Белтрам почина по време на заложничексата рецесия в град Треб. Белтрам одобри да размени един от заложниците в похитения супермаркет.

Атаката беше осъществена от Редуан Лакдим. Белтрам записваше протичащото се в магазина с телефона си. При последвалата пукотевица той беше тежко ранен и умря в болничното заведение.

За героя приказва и отец Жан – Батист от абатството Леграс. Той е трябвало да венчае Белтрам през юни. Полицаят към този момент имал цивилен брак със своята другарка Ариел. Двамата подготвяли и църковен брак.

Свещеникът бил извикан по неотложност в болничното заведение в ранните часове на 24-ти март. Той е трябвало да даде последно причестяване на служителя на реда. Белтрам обаче изискал и причестяване за брак с Ариел.

Това станало малко преди служителят на реда да издъхне.

„ Дадох му причестяване за брак и причестяване за болните. С него се запознахме през 2016 година по време на обиколка на манастир. Веднага имаше благосклонност. Той беше толкоз образован и самоуверен мъж. Веднага имаше контакт. Той беше разкрил вярата и това беше красиво “, съобщи Жан – Батист.

През последния ден жители непрекъснато сервират цветя пред постройката на жандармерията в Париж, с цел да почетат паметта на Арно. Той се е срещнал с Ариел по време на своя обиколка в провинцията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР