Историята на една българска майка за часове се нареди сред

...
Историята на една българска майка за часове се нареди сред
Коментари Харесай

Историята на тази българска майка разплака цяла България, отчаянието й е огромно!

Историята на една българска майка за часове се подреди измежду най-споделяните и потвърди, че духът на българина към момента е жив и сме подготвени да откликваме на молбите за помощ. Тази майка е в мощно усложнение, тъй като отглежда детенцето си сама, а то е болно и тя не знае към този момент от кое място да откри пари. Тя е почтена, не краде, не мами и въпреки всичко е на дъното.

Ето и изплаканата й от болежка история:

" Здравейте! Пише ви една майка в мощно затруднено състояние! Моля да не бъда разбрана неправилно,както и за вашето схващане и подпомагане!
Аз спадам /по стичане на събитията../ в групата на по този начин наречените САМОТНИ майки,справящи се къде сполучливо,къде не толкоз,но въпреки всичко с шанс и Божията воля…. съумях да отгледам и възпитам огромния си наследник и ненапълно малкия… За страдание не можах да основа покрив над главите ни, живеем по квартири, а и шансът за подобен е съвсем нула! До тук добре,предполагам хиляди дами имат сходна орис, стандарт или метод на живот за жалост още веднъж! Всичко си вървеше някак обикновено или горе – долу, досега, в който на дребния ми наследник, два дни преди да стъпи за ПЪРВИ ПЪТ в учебно заведение,на 13.09.2017г. му сложиха диагноза „ Т- клетъчна остра лимфобластна левкемия”!!! И всичко завърши!Или по-точно стартира! Няма да разказвам шока от в началото изречената и доказана диагноза, която както всички знаем е най-коварната болест за всички, да не приказваме за едно детенце, което пропусна и в никакъв случай няма да има шанса да отиде на първия си образователен ден! Детенце, което даже и да бъде излекувано, няма да има шанса за обикновено детство с игри и другари навън… и което би трябвало да бъде гледано по специфичен метод и при специфични условия… най-малко до навършване на 12 години! А беше щастливо дете!Едно хубаво, мъдро, интелигентно и обичано дете, което НЯКОЙ или НЕЩО е решил да накаже….ЗАЩО? ЗАЩО ДЕЦАТА запитвам аз,какво са отговорни те? Ако някой нещо е съгрешил, то това са техните родители! Тези почтени детски очички, без миглички сега, в които се вижда умората от тежките химии, които наливат във вените, вместо насладата от първата шестичка или играта с другари на детско празненство..

Тази дребна гола главичка, за която най-важната информация сега е броя на левкоцитите и градусите на термометъра… и най-положителната страст е влизането на обичания лекар или обичаната сестра! ЗАЩО?!?!?

Мили хора,съжалявам в случай че съм провокирала негативни страсти,тъга или сълза у някои от вас! Това е моята история! И така… от близо четири месеца се лекуваме в детската онкохематологична клиника в гр. Пловдив и имаме може би още към половин година клинично лекуване, след това живот и здраве следва поддържаща терапия към година – две с непрестанно наблюдаване заради заплахата от рецидиви,което наблюдаване продължава до пет години след лекуването и чак по-късно ЧОВЕЧЕТО,което в това време е станало ЧОВЕК се смята за оздравял! За страдание, както сега,така и в околните най-малко две години аз не работя и няма да мога да върша това, тъй-като болестта на детето изисква компаньон и непрекъснати грижи! Това автоматизирано значи,че сме обречени! Няма да обяснявам на никой от вас какъв брой коства месечната прехрана на едно дете, даже и здраво…., а на две!? Големият ми наследник, за който загатнах по горе ще има абитуриентски бал тази година, на който вероятно няма да може да отиде…. да не приказваме,че сега съществува НЯКАК СИ САМ! Това е..! Искрено се надявам,СЪЖАЛЯВАМ че се постанова и БЛАГОДАРЯ авансово на всички вас,които проявят схващане! И дано както споделят множеството от нас ДОБРОТО ДА съдебна експертиза ВЪРНЕ! Нека ГОСПОД да оказва помощ! НЕКА! "

" Уточнявам, че няма избрана сума, която би трябвало да се събере, тя просто има потребност от поддръжка и то огромна. Уточнявам също по този начин, че последните месеци опита всичко, с цел да се оправи сама, само че уви ", написа дамата, разгласила писмото на майката във Facebook.

Ако нейната история ви е трогнала, ето по какъв начин може да помогнете:

Първа Инвестиционна Банка
IBAN BG43FINV91501004355976 BIG FINVBGSF
Жени Николова Николова
PayPal: [email protected]
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР