Историята на Джереми и Тори, двойка от Ню Йорк, вече

...
Историята на Джереми и Тори, двойка от Ню Йорк, вече
Коментари Харесай

Уникално: Младеж под карантина се влюби в момиче на покрив и излезе на среща с него ВИДЕО

Историята на Джереми и Тори, двойка от Ню Йорк, към този момент обиколи целия свят, събирайки над 5.6 милиона гледания и близо 400 000 лайкове.

Младежът се занимава с снимка, само че напоследък е бил заставен да седи сред четирите стени поради карантината.

В един миг той забелязал на покрива на прилежащата постройка симпатично момиче, което пламенно танцувало на фона на музика.

Джереми ѝ помахал, желаейки да се здрависа, момичето пък му дало отговор, написа Bored Panda.

Така в младежа се зародил проект. Джереми бил изрично решен, въпреки всичко той не е излизал с никого повече от година, а в този момент му се е бил дал късмет.
Младежът написал своя телефонен номер на парче хартия, залепил го за дрон, който пратил към момичето. То пък писало на Джереми, показало се (казва се Тори) и от този момент двойката почнала съществено да си поддържа връзка.

Джереми предложил да излязат на среща: той помолил съседка на Тори да занесе на покрива дребна маса, храна, вино и букет цветя за сантиментална вечеря.

Джереми направил същото и вкъщи си. "Изглеждаш ужасно ", извикал младежът от балкона си.

Тори сепнато се засмяла и срещата по този начин била публично стартирана.


За да не си повредят гърлата от крещене, двойката траяла диалога в интернет. В началото Джереми бил доста нервозен, само че срещата минала превъзходно.

Това било нещо напълно ново за двойката, въпреки всичко на тях за първи път и се наложило да излизат от разстояние, въпреки Тори и Джереми да ги дели единствено една улица.


"Във екстаз съм, че любовната ни с Тори история в това мъчно време радва хората по целия свят! Скоро ще излезем на втора среща, аз съм малко нервозен ", признава Джереми.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР