Историята на Дебора Михайлова, която претърпя зверско насилие, докосна хиляди

...
Историята на Дебора Михайлова, която претърпя зверско насилие, докосна хиляди
Коментари Харесай

Дебора Михайлова сияе с нова прическа

Историята на Дебора Михайлова, която претърпя зверско принуждение, докосна хиляди българи. Месеци след фрапиращото нахлуване, за което е упрекнат Георги Николаев, младото момиче продължава живота си,  съобщава 
Прочетете още
Младата дама към този момент има нова коса. Снимки, на които тя театралничи с две красиви перуки, бяха публикувани от фризьорски салон Magama.

На тях виждаме усмихнатата Дебора и новата ѝ прическа.

" Дебора, момичето, което пострада от жестокия умопобъркан, в никакъв случай повече няма да има проблем с косата, тъй като Магама застава до нея! С теб сме! ", пишат от студиото.

Преди броени дни Дебора даде и първо изявление, в което товори за връзките си с обвинения, запознанството им и съдбовната вечер.

Момичето била насилвано месеци наред с плесници и удари в корема, Георги й забранявал да носи клинове. Когато поглеждала през прозореца от вкъщи й казвал ехидно,,Няма да оцелeеш ".,,Крила съм синини в декор дьо загар, когато ме душеше, един път припаднах, само че той ми сподели знам какво върша няма да умреш ", през сълзи сподели Дебора във видеото, оповестено в канала на Цанов " Напред и нагоре ".

С Георги се срещнали през септември предходната година в дискотека в Стара Загора. Това е родният град на момичето, там тя живее и учи. Георги Георгиев  работил в нощния клуб като защита, където двамата се видели за първи път. Той пускал Дебора в бара още преди да е навършила пълноправие, за разлика от нейните връстнички, на които е желал пари, с цел да влязат.

Георгиев работил нелегално, без контракт по думите на момичето. Дебора в никакъв случай не се е напивала, употребявала опиати или дърпала балони, това се разбра от думите й във видеото. Майката на момичето сподели негативен тест за опиати изработен ден след нещастието. " Винаги, когато отивам на дискотека си взимам вода и държа в ръка от самото начало ", описа момичето.

Това лято цяла България бе разстърсена от станалото с Дебора, последваха и многохилядни митинги против насилието над дами.

Косата на Дебора бе обръсната, носа строшен, а на тялото нанесени прорези с макетно ножче, които бяха затворени с 400 шева. Обвиняемият, Георги Николаев, първо бе  заловен и пуснат след 72 часа, само че мощната социална реакция наложи повторното му задържане под стража - в началото поради за закани с ликвидиране над Дебора, които е отправил със известия. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР