Историята на Balocco продължава цели три поколения. От малка занаятчийска

...
Историята на Balocco продължава цели три поколения. От малка занаятчийска
Коментари Харесай

Вкусният път на бисквити Balocco до България, съпроводен от футболни емоции с името Ювентус - slava.bg

Историята на Balocco продължава цели три генерации. От дребна занаятчийска сладкарничка във Фосано (Кунео) Италия, основана през 1927 година, Balocco се трансформира в един от главните играчи в Италианския сладкарски бранш, опериращ в 63 страни, подслаждащ живота на милиони консуматори. Устремът и упоритостта на семейство Balocco, които са били ключа за нейното развиване, към този момент могат да бъдат открити и на българския пазар.

Едва ли има човек, който да не обича домашните курабийки на баба или пък домашно приготвените бисквити. Е, за жал тях съумяваме да ги опитваме все по-рядко, може би само на Великден и Коледа. Точно това е желанието на Balocoo, да замести тази липса, предлагайки ни бисквитки, които да заобичаме, освен тъй като са извънредно вкусни и заместващи бабиния усет, само че и тъй като са създадени съгласно всички здравни трендове. Линията Balocco Vita Mia се създава само и единствено от житни растения като малцов ечемик, пшеница, даже оризово брашно, овкусени с естествен шоколад, пресни ягоди, ––боровинки, малини, свежи лешници и прясно мляко.

Всички сме чували и от ден на ден хората се вглеждат в наличието на храните, които купуват, ето за какво от Balocco ароматизират бисквите си да вземем за пример с дребни късчета лимонова кора. Фабриката на Balocco е известна и с това, че в рецептите си употребяват яйца от свободни кокошки на локални животновъди от екологично чистия регион на град Фосано. Това е и повода, заради която бисквити Balocco са най-разпознаваемия бранд бисквити в Италия. Рецептите за произвеждане са елементарни и с познати усети.

Balocco си слагат висока летва освен що се отнася до качество, само че и до запазване на околната среда. Всички покриви на индустриалните халета са покрити със слънчеви акумулатори, които обезпечават 100% от потребностите за електричество на индустриалните линии. Фабриката на компанията разполага с материална база от над 70 000 кв.м., с над 370 чиновници, а вложенията в технологии и произвеждане са над 50 млн. евро за последните 10 години.

Ювентус! Това е още една причина, Balocco да затвърдят лидерската си позиция освен на Италианско равнище, само че да са толкоз познати и на Европейските пазари. От 2015 година, те са главен спонсор на футболния клуб Ювентус. Грандът от Торино е измежду най-старите и сполучливи тимове освен в Италия, само че и в Европа и света. Бианконерите са измежду най-титулуваните тимове за всички времена, което няма подозрение е най-хубавия метод Balocco да се покаже като обществено зает бранд, който няма по какъв начин да разочарова милиони почитатели със своите артикули.

Докато похапваме следващия пакет бисвити Balocco, можем да споделим, че вкусния им път до България е в положителни ръце, защото техен дистрибутор за нашата страна е компания СофСток, дълготраен и главен дистрибутор на редица световноизвестни марки като кафето Lavazza.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР