Историята е съвсем реална, макар да изглежда излязла от някой

...
Историята е съвсем реална, макар да изглежда излязла от някой
Коментари Харесай

Тя му се врече в любов, въпреки че той я простреля с 5 куршума

Историята е напълно действителна, въпреки да наподобява излязла от някой филм. Действието в този съдебно-криминален сюжет се разиграва в правосъдна зала в Бразилия.

25-годишната Мишели Шлосер се врича в обич и честност на своя другар – 28-годишният Рафаел Поселт, който бива наказан на седем години отнемане от независимост поради опита му да я убие с пет патрона след скандал.

Инцидентът се случва през август м.г., когато сред двойката избухва сериозен скандал, откакто половинката намира в телефона му известия от други девойки. Тогава в разгара на разногласието Рафаел Поселт изважда револвер и я прострелва пет пъти, като два от патроните попадат в главата ѝ, където си стоят и до през днешния ден.

След като чува окончателната присъда, Мишели Шлосер желае от съда позволение да се приближи до приятеля си. Когато тя застава до него, ненадейно за всички тя го прегръща и буйно го целува по устата.

Аз съм отговорна, аз го предизвиках. Никога не ме е наранявал, постоянно се е държал доста добре с мен, само че не щеш ли в този момент ще заплати за своята единствена неточност, съобщи пред смаяните погледи на съда 25-годишното момиче.

По-късно магистратите признали, че младата жена е дала обещание на обвинявания, че ще го чака да излезе, с цел да се омъжи за него и да прекара остатъка от живота си с него.

28-годишният Рафаел Поселт бе наказан на седем години затвор – пет години поради опит за ликвидиране и още две години поради нелегално притежавано оръжие.

Una escena inusitada ocurrio en un juicio en la ciudad de Venâncio Aires (RS) - Brasil. Micheli Schlosser, 25 anos, pidio para besar a su ex-novio, Lisandro Rafael Posselt, 28, quien intento matarla con cinco tiros en agosto de 2019. pic.twitter.com/izyS0bDDhg
— el otro brother (@elotrobrother) January 29, 2020
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР