История за забравено край пътя куче трогна цял Тайланд, когато

...
История за забравено край пътя куче трогна цял Тайланд, когато
Коментари Харесай

Куче се отрече от стопаните си, чакало ги е 4 г. на същия път, на който са го забравили

История за забравено край пътя куче трогна цялостен Тайланд, когато китайска медия описа за ориста на куче, което в продължение на четири години не напуща мястото, където стопаните му го не запомнили.

Преди четири години семейство пътува с колата си по шосето, когато в един миг вземат решение да спрат на една от бензиностанциите на пътя и да заредят гориво. Тогава домашният им любим взема решение да се поразходи на открито и изскача от автомобила. Така в последна сметка фамилията потегля за у дома, без въобще да забележи неналичието на кучето.

Жители от близкото селце описват, че животното постоянно е стояло на това място и е чакало притежателите му да се завърнат. Една жена даже е споделила, че стотици пъти е приютявала кучето в дома й, само че то непрекъснато бягало от тях и се прибирало на пътя.



Историята въпреки всичко има благополучен край, когато фамилията разпознава кучето си с име БонБон измежду многочислените му фотоси из обществените мрежи и отива да го прибере.

Срещата е повече от сърцераздирателна и за хората, и за животното, все пак обаче БонБон отхвърля да се прибере с тях. Оказва се, че кучето към този момент е направило своя избор и взема решение да живее точно с дамата, която през всичките четири години го е приютявала у тях и хранела.

Стопаните от своя страна са приели избора му и са дали обещание, че когато имат път, ще го посещават, съобщи "La Vanguardia ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР