История, за която си мислим, че вече знаем всичко, получава

...
История, за която си мислим, че вече знаем всичко, получава
Коментари Харесай

Урагани, рифове и Фата моргани в Тайните на Бермудския триъгълник по Viasat History

История, за която си мислим, че към този момент знаем всичко, получава нов взор по от 10 януари, понеделник . Представена от Ортис Дилей (The Wright Stuff, The Gadget Show) и Рик Едуардс (River Hunters, Made In Chelsea) новата поредност в три епизода изследва Бермудския триъгълник от всичките му ъгли в три следващи вечери от 22:00 часа .

Област в Атлантическия океан, „ Бермудският триъгълник “ е печално прочут с безследното изгубване на кораби и самолети. Ортис пътува до Флорида, с цел да изследва „ Полет 19 “ - пет военноморски самолета, изчезнали при подготвителна задача в Триъгълника през 1945 година Той също наблюдава по какъв начин Бермудския триъгълник се трансформира в интернационален фономен, след публикуването на бестселъра на Чарлс Бърлиц.

Рик научава за редкия феномен „ Фата моргана “, който основава илюзията за кораби, които плават над водата. Той се гмурка под повърхността, с цел да изследва останките на американски боен аероплан, разрушил се през 1963 година

Междувременно, Ортис посещава единствената лаборатория в света, която може да пресъздаде вихър Категория 5, и се впуска в търсене на изгубения митичен град Атлантида, за който се счита, че е потопен около крайбрежията на Бахамите.

 

Рик ще разбере за какво гръмотевичните стихии са страховити за водачите даже в днешно време. Още по-лошо: известно е, че ураганите проправят смъртоносни тунели в Бермудския триъгълник.

Ортис посещава Маями, с цел да ни запознае с историята на американския боен транспортен съд " Циклоп ", липсващ в Триъгълника през 1918 година Рик се насочва към Университета на Саутхемптън, с цел да види пресъздаването на необичаен и гибелен океански феномен - " вълна палач " и да изслушва описа на млад риболовец от Бахамите, който прекара 16 ужасни дни, загубен в Бермудския триъгълник, и съумява да оцелее!  

Рик също проверява за какво се счита, че Триъгълника обърква компасите. Съвсем не на последно място, той попада и на прословутата смъртоносна заплаха за корабите в океана – невидими твърди като бетон рифове, скрити под вълните. 

Вижте тази тайнственост, неразгадана и до през днешния ден, от най-различни ъгли с трите епизода на „ Тайните на Бермудския триъгълник “ по, на 10, 11 и 12 януари в 22:00 часа , с повтаряне на 19, 20 и 21 януари от 22:00 часа.

 

Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, със пресен и съвременен взор към историята. ТВ каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени излъчвания, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден. Следете на и на.



 

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР