ИСТОРИЯ: Северна Корея заяви в събота (2 декември), че ще

...
ИСТОРИЯ: Северна Корея заяви в събота (2 декември), че ще
Коментари Харесай

Северна Корея казва, че намесата в нейните сателити би била обявяване на война

ИСТОРИЯ: Северна Корея съобщи в събота (2 декември), че ще смята всяка интервенция в нейните сателитни интервенции като оповестяване на война.

Той добави, че ще активизира възпирането на войната, в случай че някаква офанзива против неговите стратегически активи е неизбежна.

Цитирайки изказване на представителя на министерството на защитата на Северна Корея, държавната медия KCNA заяви, че Пхенян ще отговори на всяка интервенция на Съединени американски щати в космоса посредством елиминиране на жизнеспособността на шпионските спътници на Съединени американски щати.

На въпроса дали Вашингтон има способността да прекъсне разследващите интервенции на спътника на Севера, представител на Космическото командване на Съединени американски щати сподели, че Съединени американски щати могат да откажат галактическите качества на съперника благодарение на разнообразни средства.

Това съгласно американския оператор RFA.

Северна Корея споделя, че сполучливо е изстреляла първия си боен шпионски спътник на 21 ноември, предавайки фотоси на военни уреди в континенталната част на Съединени американски щати, Япония и Съединени американски щати. територия н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР