История с продължение – bTV разказа на зрителите за млада

...
История с продължение – bTV разказа на зрителите за млада
Коментари Харесай

Оперираха неуспешно нахапаното от куче момиче

История с продължение – bTV описа на феновете за млада жена, която беше грубо нахапана от куче и в този момент се постанова да бъде оперирана в Израел, с цел да бъде възобновено лицето ѝ. В понеделник беше първата операция.

„ За страдание, нямаше положителни вести. Не се беше задържало нищо от това, което чакаме да се задържи като тъкани и почваме от нула с лекуването. Временно може да се употребява протеза за носа, направена в Израел. Само че много време лишава това нещо и също по този начин лекарят изясни, че след три месеца започваме цялостно възобновяване на носа с още четири интервенции “, описа Калина Георгиева, сестра на потърпевшата.
„ Доста съм изплашена. Отпаднала съм, нямам никаква сила “, споделя потърпевшата Петя.

Нейният живот тотално се е преобърнал след случая и тя изпитва усложнение за обикновени неща като поддържане на хигиена с нараненото ѝ лице. Тя мечтае да прекарва повече време с околните си.

След случая притежателят на кучето ги е закарал в „ Пирогов “, само че по-късно не е показал интерес за положението на Петя. Дали въпросното куче може да нападне и различен човек, Петя и Калина споделят, че не могат да разясняват, само че евентуално откакто се е случил един път сходен случай, може да се случи още веднъж.

„ Със сигурност разбрахме, че нещата се задълбочават. Почват се повече процедури. Ние чакахме по-малко интервенции, само че в този момент разбираме, че защото не са се запазили тъкани, ще има повече интервенции. Не знаем, нямаме нова ценова оферта в болничното заведение, а до нощес ревизирах, имахме 140 000 лева, което значи, че в акцията от през вчерашния ден са постъпили към 90 000. Много благодарим на всички, които ни оказват помощ “, показа Калина.

Всеки, който желае да помогне на Петя, може да го направи на следната банкова сметка:

BG39FINV91501003698194
swift FINVBGSF
Kalina Georgieva
adress: Bul. Dragan Tsankov 37, Sofia
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР