История с хепи енд - кучето Белчо, което стана жертва

...
История с хепи енд - кучето Белчо, което стана жертва
Коментари Харесай

История с щастлив край: Наръганото с нож куче Белчо намери дом

История с хепи енд - кучето Белчо, което стана жертва на неоснователно нахлуване с нож от инцидентен минувач, си откри нов дом и любящи стопани.

 Криминално проявен наръга куче в София без причина Виж още

За нея описаха от doghelp-bg, които първи сигнализираха за зверството, осъществено от престъпно проявен мъж в столичния квартал " Надежда ", който след това беше арестуван и му бяха повдигнати обвинявания.

" Белчо, който беше намушкан от инцидентно минаващия по улицата М. Д към този момент има дом. Осиновен в България в къща с двор към 200 кв.м. където ще бъде неговото място с къщурка и най-малко ще бъде в сигурност. От пост, който доближи до съвсем 1 000 000 души, единствено двама души предложиха дом за него, това е жалкото. Ние се спряхме на Андрей и Катя и им благодарим, че отвориха сърцата си за него ", написаха от doghelp-bg във Facebook.

Освен любящи стопани, Белчо към този момент има и нови другари - кучетата Майло и Мейзи. Той към момента се възвръща от раната след наръгването с нож, само че към този момент има двор, в който да се разхожда свободно и безвредно.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР