История като от филм се разиграва наскоро с столицата ни.

...
История като от филм се разиграва наскоро с столицата ни.
Коментари Харесай

Как е възможно? Две БЕБЕТА разменени в столична АГ болница

История като от филм се разиграва неотдавна с столицата ни. Оказва се, че родилка си е тръгнала от столична АГ болница с непознато дете, което е разменено с нейното незабавно след раждането, съобщи " 24 часа ", представени от Mediapool. Истината излязла нескрито с ДНК тест, направен едва след два месеца подозрения, които зародили у младата майка.

Жената подозирала, че два месеца гледа бебе, което не е нейното. Затова и направила проучването. Социалните ще поемат грижата за двете деца, до момента в който схванат кое на кого е, написа " 24 часа ".

Случаят е отпреди няколко месеца, само че до установяването му се е стигнало при започване на тази седмица.

Младата майка е алармирала болничното заведение, която почнала вътрешна инспекция. Установено било, че номера на гривничката, която се слага на детето при раждане, не подхожда на този на майката.

Така се стигнало до заключението, че две бебета, родени едновременно, са разменени и са дадени на неверните родители.

Резултатът от ДНК-теста, който е бил подготвен в понеделник, потвърдил с решителност, че детето е непознато.

За случая са известени полиция и прокуратура, защото другата майка, за която се счита, че е взела другото новородено, отказала да се яви в болничното заведение, с цел да ѝ бъде изработен ДНК-тест. Тя твърди, че детето, с което си е тръгнала от болничното заведение, си е нейното.

Очаква се незабавната интервенция на обществените управляващи, които краткотрайно да поемат грижата за двете разменени деца, до момента в който тече дело за установяването на същинските родители на децата.

Надяваме се всичко да приключи по допустимо най-хубавият метод и хората, виновни за породения смут, да понесат следствията си!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР