Историкът Явор Сидеров коментира ситуацията с безводието в радомирското село

...
Историкът Явор Сидеров коментира ситуацията с безводието в радомирското село
Коментари Харесай

Историкът Явор Сидеров: Да сложат надпис Преди ремонта си беше добре на Народното събрание

Историкът Явор Сидеров разяснява обстановката с безводието в радомирското село Касилаг, което е в тази обстановка от 2 август.

" Симпатизирам мощно на хората в тези села. Това е ужасяващ проблем. Бих ги окуражил да се допитат до депутата си, който са избрали с гласовете си, или пък който не са избрали с гласовете си. И също бих ги попитал дали са дали своят вот въобще. Ако не са дали своят вот за локална власт или народен представител, някакси тази липса на присъединяване прекъсва един от вероятните им пътища за адресиране на подобен проблем. Хубаво би било идващият път да гласоподават съгласно интереса си и съгласно кой прави работа там, кой прави добре ремонтите. " Преди ремонта си беше добре " - този надпис може да се постави на постройката на Народното събрание. На мястото на " Съединението прави силата ". Другото нещо, което може да се постави, е една фраза на някогашен съветски министър председател: " Искахме по-добре, а се получи както постоянно ". Мисля, че Виктор Черномирдин го беше споделил

Хубаво е да се гласоподава. А когато се гласоподава мъдро такива неща биха могли или да бъдат предотвратявани от хората, които работят добре, или в случай че не се получи добре, да се търси отговорност съответна. Аз преди да потърся медиите, бих потърсил общинарите. Те са натоварени да дават отговор за тези работи. Бих потърсил депутата, за който съм дал своя вот. Ако локалната и националната власт не реагират, тогава бих потърсил медиите ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР