Историческият музей в Пловдив тази събота – 27.04.2024 година, ще

...
Историческият музей в Пловдив тази събота – 27.04.2024 година, ще
Коментари Харесай

Благотворителен бал за деца в нужда

Историческият музей в Пловдив тази събота – 27.04.2024 година, ще бъде хазаин на благотворителен пролетен бал по случай Деня на танцовото изкуство.

Събитието се провежда от Танцово студио „ Magnifique “ с началник и хореограф Нора Маршаха и от екипа на музея с шеф Стоян Иванов. Всички събрани средства ще бъдат дарени в поддръжка на развиването посредством изкуство на деца, лишени от родителска грижа.

„ Целта ни е балът да се наложи като традиция, тъй като имаме вяра че децата са най-голямото благосъстояние. За повторно осъществяваме събитието. Сега сме признателни, че имаме поддръжката на Община Пловдив и кмета Костадин Димитров “, съобщи креативният уредник Нора Маршаха.

Водещи на събитието ще бъдат Инна Пепеланова и Владимир Василев.

Специално присъединяване в програмата ще вземат част от възпитаниците на Танцово студио „ Magnifique “, възпитаници от балетните и музикални специалности към НУМТИ „ Добрин Петков “, актьори от Опера Пловдив, Стилиян Дерменджиев – цигулка, Ралица Ботева – клавир.

Пролетният благотворителен бал, отдаден на Деня на танцовото изкуство, стартира в 20.00 часа. Входът е единствено с предложения, като те могат да бъдат закупени и на място, а дрескодът е формален.

„ Очакваме Ви, с цел да подкрепим дружно децата, лишени от родителска грижа “, прикани креативният уредник Нора Маршаха.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР