Историческият филм , излязъл през 1995 г., е базиран на

...
Историческият филм , излязъл през 1995 г., е базиран на
Коментари Харесай

Хулят Мел Гибсън за исторически неточности в „Смело сърце“

Историческият филм, излязъл през 1995 година, е основан на историята на шотландския боец от 13-ти век Уилям Уолъс, който води страната в първата война за самостоятелност против краля на Англия Едуард I., режисирал и взел участие във кино лентата, е неведнъж подложен на критика за голям брой исторически грешки.

Сега демократична историчка написа публикация в „ Daily Beast “, в която разказва кино лентата на Мел Гибсън " Смело сърце " като " садомазохистична фикция, приветствана от евангелистките християни, които изпадат в екзалтираност от насилствената мачо вяра ".

Кристин Кобес Дю Мез разсъждава върху наследството на кино лентата, спечелил пет Оскара, отбелязвайки, че той се е трансформирал във верую за потомство американски евангелисти, които го обичат поради „ претекста на праведния войник, за изобразяването на грубата неустрашимост, женската непорочност и за апела му към героични дейности ".
 Алкохолизъм, обвинявания в домакински тормоз, 9 деца: Шокиращи обстоятелства от любовния живот на Мел Гибсън Алкохолизъм, обвинявания в домакински тормоз, 9 деца: Шокиращи обстоятелства от любовния живот на Мел Гибсън
Американският артист Мел Гибсън от дълго време е именуван „ любим на дамите “ и от няколко десетилетия забавлява всички със страхот...

Тя твърди, че „ Смело сърце “ е предложило по-енергичен модел на християнска неустрашимост, което по-късно е предиздвикало евангелистите да изберат войнствеността пред добротата и да трансформират „ Исус от Евангелията в безсърдечен цар войник, който ги води в борби, определени от тях “.

Статията провокира мощна реакция онлайн, като потребителите приканиха авторката да се разсъни. Мнозина настояват, че филмът е обичан от всички. Други консуматори означиха, че филмът няма нищо общо с религията. Един консуматор изясни, че публикацията е образец за това по какъв начин левицата бърка във връзка с религията.

Военната драма неведнъж е била хулена за исторически грешки, по-специално филмовите критици и историци обърнаха внимание на неточностите при датите и героите, както и в облеклата, носени от хората във кино лентата. Един от критиците сподели, че неточността, обвързвана с келтите във кино лентата е като за герои, " облечени в настоятелен костюми от 20-ти век " във филм за колониална Америка. Гибсън отхвърли обвиняванията на критиците.

" Ще призная, че може малко да съм изкривил историята. Е, ОК. Аз съм в кино бизнеса. Не съм същински историк ", сподели той.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР