Историческите данни от транзакциите по веригата показват, че движението на

...
Историческите данни от транзакциите по веригата показват, че движението на
Коментари Харесай

Chainlink: Да очакваме ли скок на цената до $10?

Историческите данни от транзакциите по веригата демонстрират, че придвижването на цената на LINK е тясно обвързвано с развойната активност.

Възможно е неотдавнашният взрив на DeFi да докара до възобновяване на цената на LINK през идващите седмици.

На фона на разтърсванията в банковата промишленост на Съединени американски щати LINK набра скорост, защото вложителите се насочват към децентрализираните финансови протоколи.

Chainlink е основана на блокчейн децентрализирана оракулска мрежа (DON), която дава действителни данни на DeFi протоколите, построени върху смарт контракти. Рязкото повишаване на търсенето на DeFi артикули след огромните сривове в обичайния финансов бранш докара до неотдавнашното повишаване на цената на LINK.

Услугите на LINK се радват на огромно търсене, защото от ден на ден вложители насочват вниманието си към децентрализирани финансови артикули и услуги, които разчитат на DeFi протоколи.

Неотдавнашното повишаване на развойната активност в блокчейн мрежата на Chainlink акцентира това, защото търсенето от страна на разнообразни DeFi платформи за смарт контракти се е нараснало.

Според данните на Santiment, интензивността на разработчиците в мрежата Chainlink се е нараснала с повече от 50% от началото на февруари. Това трайно нарастване е бичи знак, който вложителите могат да одобряват като позитивна индикация за дълготрайното показване на цената на LINK.



Освен това намаляването на наличността на LINK токени на тържищата е забележителен знак за блокчейна, който поддържа позитивната вероятност. Това понижаване на предлагането лимитира броя на токените, налични за задачите на незабавната търговия.

Възникналият дефицит, породен от притежателите, които трансферират токени от тържищата, може евентуално да усили цената на LINK.

Ако разработчиците на Chainlink запазят настоящето си равнище на прогрес, а притежателите на токени продължат да теглят своите активи от тържищата, има огромна възможност да се чака устойчива възходяща наклонност в цената на LINK за криптоинвеститорите.

Chainlink може да пробие над границата от $7, където понастоящем са подадени поръчки за продажба на към 66 милиона токена, и да доближи $10 като действителна цел. Въпреки това, слизане под стената за покупка на 277 милиона токена при $6.22 може да обезсили бичите вероятности.

Към момента на писане на публикацията LINK се търгува на цена от $7.26 след спад от 4% на седмичната графика.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР