Исторически ниските резултати на президента Байдън в социологическите проучвания трябва

...
Исторически ниските резултати на президента Байдън в социологическите проучвания трябва
Коментари Харесай

Демократите трябва да „изпаднат в паника“ от тревожно лошите социологически проучвания на Байдън, казва либерален политолог

Исторически ниските резултати на президента Байдън в социологическите изследвания би трябвало да „ изплашат “ демократите, които се насочват към изборите през 2024 година, предизвести професор по политически науки в Slate тази седмица.

Няколко анкети, оповестени този месец, демонстрират рекордно ниско утвърждение на президента Байдън. Ново национално изследване на университета Монмут, оповестено тази седмица, демонстрира, че президентът е с най-ниския си рейтинг на утвърждение до момента, като единствено 34% от американците споделят, че утвърждават работата, която прави в Белия дом.

Писателят и професор по политология в университета Рузвелт Дейвид Фарис назова тази неприятна вест за Демократическата партия „ даже по-лоша, в сравнение с наподобява “.

„ Точно какъв брой уплашени би трябвало да са демократите от позицията на Байдън зависи от това по какъв начин неговото състояние се съпоставя с ситуацията на президентите в предишното И няма какво да го подслаждаме: това може да е най-лошата среда за гла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР