Исторически ден за Великобритания и Европа – от днес Обединеното

...
Исторически ден за Великобритания и Европа – от днес Обединеното
Коментари Харесай

От днес Великобритания не е в Европейския съюз

Исторически ден за Англия и Европа – от през днешния ден Обединеното кралство не е в Европейския съюз.
Напускането на Европейски Съюз: Историческа нощ за Англия и Европа В 1 часа българско време брекзит става формален
Това се случва три години и половина след референдума от юни 2016 година, на който британците взеха решение да излязат от съюза.

Европейският съюз за пръв път губи страна членка. С напускането на 66 милиона британци популацията на съюза ще стане към 446 милиона, а територията му ще намалее с към 5%.

Снимка: Reuters

Англия беше член на Евросъюза 47 години.
Свалиха английския байрак от постройката на Европейския съвет (ВИДЕО) Кадри бяха оповестени на страницата на Европейския съвет в "Туитър "
Първата минута отвън Евросъюза беше отпразнувана с химна „ Бог да пази кралицата “.

Снимка: Reuters

Премиерът Борис Джонсън поздрави нацията: „ Тази нощ напущаме Европейския съюз. За доста хора това е изумителен миг на вяра, който мислеха, че в никакъв случай няма да пристигна. Има и доста други, които усещат паника и загуба. Най-важното е, че това не е краят, а началото. Това е моментът, когато изгрява зората и завесата се подвига за ново деяние в нашата огромна национална драма. Зората на нова епоха, в която да се обединим “.

Сградите към Народното събрание бяха осветени в цветовете на английското знаме, а празникът на площада продължи с песни.
Денят на брекзит: Какво ще се промени и какво няма да се промени след евроразвода? Почти всички аспекти на бизнеса и всекидневието ще останат непроменени, до момента в който Англия и Европейски Съюз изчистят всички характерни въпроси
В постройката на Европейската комисия към този момент няма да има английски комисар. А в постройката на Съвета на Европейски съюз английски министър председател към този момент няма да взе участие в срещите на евролидерите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР