Историческата поредица в десет епизода Краят на империята (End of

...
Историческата поредица в десет епизода Краят на империята (End of
Коментари Харесай

Краят на империята по Viasat History

Историческата поредност в 10 епизода " Краят на империята " (End of Empire) стартира в неделя, 17 февруари, в 21:00 по Viasat History.

С водещ режисьора и историк Дейвид Адамс, поредицата показва новаторска и авторитетна позиция към историята, разследвайки зрелищното проваляне на кралските династи. Вижте трагичните истории на велики крале и императори като Карл Велики, Шах Джахан и Атила и техните не толкоз велики фамилии.

Поредицата разкрива малко познати обстоятелства от живота им, като пътува до Франция, Англия, Грузия, Узбекистан, Китай и Индия. Насладете се на неповторимите графични и кино механически похвати, непознати в документалистиката досега, измежду които е и виртуален музей.



Viasat History съживява историята с увличащи документални излъчвания, един пресен и съвременен взор към историята. Каналът води феновете на странствуване през времето с интелектуални и задълбочени стратегии, които по едно и също време развличат и предизвикат мозъците им. Фокусът пада върху европейската история, като разкрива секрети от предишното и изяснява по какъв начин то ни дефинира през днешния ден.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР