Историческа грешка би било, ако не се даде европейска перспектива

...
Историческа грешка би било, ако не се даде европейска перспектива
Коментари Харесай

Борисов: Грешка би било, ако не се даде европейска перспектива на Северна Македония

" Историческа неточност би било, в случай че не се даде европейска вероятност на Република Северна Македония и на Албания ", съобщи министър-председателят Бойко Борисов преди съвещанието на Европейския съвет в Брюксел.
" Имаме ясно мнение, доста значимо за Балканите, района и съседските ни връзки – да се даде вероятност за Европейски Съюз ", безапелационен беше министър председателят Борисов.
" Имаме толкоз искания към тях, само че не бихме си разрешили да ги спрем да стартират договаряния. Това ще бъде тежък удар за народите в тези страни ", добави министър-председателят.
Попитан от медиите за Brexit , министър председателят Борисов означи, че се възхищава на Мишел Барние и изрази признателност за свършената от него голяма работа. Още по тематиката, съгласно министър-председателя, няма по какъв начин да се разяснява, преди тя да е предходна през английския парламент.
На журналистически въпрос по отношение на събитията в Североизточна Сирия министър председателят Борисов съобщи:
" Ние сме подкрепяли Турция постоянно, когато е имала проблеми с миграцията, с лагерите и по тази причина сме давали пари. Но до момента в който води война, военни дейности аз не мога да поддържа. Никаква взаимност не мога да имам за война. Към никого. Каквато и да е цената на това – отново го дублирам. За всичко друго сме ги подкрепяли, тъй като сме сътрудници и в НАТО, комшии сме и те ни пазят от мигрантската вълна. За войната не могат да чакат поддръжка ".
Министър-председателят Бойко Борисов беше безапелационен, че войната би трябвало да спре.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР