iStock Под ръководството на Районна прокуратура-Перник се води разследване по образувано

...
iStock
Под ръководството на Районна прокуратура-Перник се води разследване по образувано
Коментари Харесай

Полицай отправи зловещи закани за убийство към бившата си съпруга

 iStock Под управлението на Районна прокуратура-Перник се води следствие по формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение - закана с ликвидиране, оповестиха от обвиняването.

В качеството на обвинен е притеглен полицейски контрольор. На 30 декември 2019 година в жилище на ул. " Палма " в Перник, 48-годишният мъж се заканил с ликвидиране на някогашната си брачна половинка с виковете: " Излизай незабавно, ще те приключа. Един път вечно тебе ще те приключа ".

Освен това, обвиненият разрушил вратата на парцела. Това заканване би могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му у потърпевшата жена, написа дир.бг.

Извършителят на незаконното действие е лице от състава на Министерството на вътрешните работи - полицейски контрольор (дежурен) в група " Оперативна дежурна част " към Районно ръководство на Столичната дирекция на вътрешните работи.

Обвиняемият е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. По надлежния ред за случая е известен министърът на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР