Истинското лято за Юлиан Вергов започна едва в средата на

...
Истинското лято за Юлиан Вергов започна едва в средата на
Коментари Харесай

Юлиан Вергов майстор на чушкопека, върти и барбекю на пътя

Истинското лято за Юлиан Вергов стартира едвам в средата на предишния месец, само че пък върви по най-хубавия за него метод, разбра HotArena.

Вергов обича да разпуска по къмпинги, дружно с другари, които нямат нищо общо с арт средите. До средата на юли артистът се снима в лентата " Петя на моята Петя " за преждевремнно отишлата си поетеса Петя Дубарова. Във кино лентата артистът си партнира с 15-годишната си щерка Алена, която е наследила чара и харизмата му, написа Галерия.

Въпреки това Вергов се пробва да я отклони от актьорската специалност, защото тя изисква жестока централизация, а Алена е разсеяна. Още повече, че в международната драматургия най-хубавите функции са за мъже. 

Евентуален триумф на " Петя на моята Петя " обаче ще даде доста самочувствие на момичето и нищо чудно тя въпреки всичко да реши да се развива в тази сфера. 

В края на фотосите Вергов рещил да си даде заслужена отмора, защото имало лета, в които не можел да си разреши и ден релакс. Когато е на каравана най-обича да извади чушкопека и да пече чушки. Както самичък споделя, в такива моменти най-често се появяват " някакви идиоти с питиета ".  

Една нощ на морето духал доста мощен вятър и Вергов и компанията му трябвало да изкарат барбекюто чак край пътя, с цел да могат да разпалят огъня. Така и изкарали цялаа нощ - край пътя. 

Вземали си месо непосредствено от барбекюто, пиели и слушали музика. С такива компании артистът по този начин се разтоварвал, че един път изкарал на морето от 24 май до 29 септември - на къмпинг, съвсем без никакви пари. 

Сега обаче е безапелационен, че не може да си го разреши, защото е покрит от задължения. Макар дълго време да бе на щат в Народния спектакъл, той се отхвърли от него, защото започнаха да го канят в разнообразни сериали - " Стъклен дом ", " Революция Z ", " Откраднат живот ". 

Преди време с приятелите си Захари Бахаров и Владо Карамазов обикаляха театрите със лични спектакли и изискваха не дребни възнаграждения. Триото обаче се разпадна . Въпреки това кариерата на Вергов е в пика си, въпреки той да влиза късно в сектора - на 28 години.

Преди да приключи театралния лицей " Любен Гройс " приключва Лесотехническия институт и би трябвало да преодолее съпротивата на родителите, които изрично са срещу актьорската му кариера. 

В гилдията го почитат, тъй като, за разлика от много свои сътрудници, изрично отхвърля да става ТВ водещ или да се снима в риалити формати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР