Истинско удоволствие е да гледам и слушам как някакъв семпъл

...
Истинско удоволствие е да гледам и слушам как някакъв семпъл
Коментари Харесай

Николай Марков: България си има собствен път

" Истинско наслаждение е да виждам и чувам по какъв начин някакъв обикновен специалист и явно недоносче, чиновник на американското или друго посолство ни дава препоръки, упътвания и обрисува хоризонти за нашето и държавното ни развиване.
Честно казано и Чаплин би се разсмял на тези паркетни типове, а те в действителност имат вяра, че са интернационалните фактори и някой им желае мнението като изключително скъпо. Само тъй като го позволихме ", написа специалистът по национална сигурност.
 Николай Марков регистрира двоен стандарт в отразяването на митингите в Съединени американски щати и Русия Николай Марков регистрира двоен стандарт в отразяването на митингите в Съединени американски щати и Русия
" В Русия има беднотия и това е реалност. Около 20 милиона руснаци са под прага на беднотия и живеят неприятно. По същия аршин в Съединени американски щати има над 35...
" Има нещо доста гнило в тази работа, само че когато по-глупави от нас и надалеч по-неразвити във всяко отношение, тровят средата ни с нелепостите си, резултатите ще са постоянно пагубни. И изобщо не разбирам по какъв начин по този начин стигнахме до това състояние слепци зрящи да водят и да бъдат фактори в нашето съществуване и схващане.
Това е дъно, което не бяхме удряли и колкото по-бързо го осъзнаем, толкоз по-лесно ще продължим личния си път напред, който през днешния ден не съществува. Тези нямат нищо общо с нас!
България си има личен път и по него би трябвало да стъпват здрави физически и духовно същества от бъдещето, не ретроградни и самовлюбени духове. В това бъдещето няма място за заболели души, които да бъдат обгрижвани до безконечност от здравите.
Дори близкото бъдеще няма нищо общо с това, което е пред очите ви през днешния ден. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР