Истинско признание получи новият Citroen Berlingo Van, който беше избран

...
Истинско признание получи новият Citroen Berlingo Van, който беше избран
Коментари Харесай

Новият Citroen Berlingo получи отличие Международен ван на 2019 година

Истинско самопризнание получи новият Citroen Berlingo Van, който беше определен за " Международен ван на 2019 година " по време на салона за товарни коли в Хановер. За Berlingo това е втора премия " Международен ван на годината ". Първата моделът получава още през 1997 година, а през днешния ден след над 1.5 милиона продажби, моделът печели самопризнание още веднъж.
Третото потомство Berlingo е отличено за големия скок, който прави във връзка с комфорт и технологии без това да постанова никакъв компромис с функционалността, с която е прочут. Моделът е продължение на дългата история на Citroen в сегмента на товарните коли, която включва емблематичните 2 CV Van, Acadiane и C15. Верен на мотото на товарните коли на марката, " Inspired by Pro ", новият Berlingo Van може да се приспособява към потребностите на всеки бизнес. Той се отличава по своето неповторимо купе, което се предлага в 2 дължини (M и XL), както и по високото равнище на комфорт и сигурност, които предлага.

Автомобилът е оборудван с 20 системи в помощ на ръководството и 4 технологии за съгласуваност. Победителят в този влиятелен конкурс, новият Berlingo Van ще бъде пуснат в продажба в края на 2018.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР