Истинско кощунство извършили жители на монтанското село Горно Озирово, научи

...
Истинско кощунство извършили жители на монтанското село Горно Озирово, научи
Коментари Харесай

Кощунство! Изхвърлиха костите на мъртвец от гроба му, за да заровят друг

Истинско светотатство направили поданици на монтанското село Горно Озирово, научи BulNews.bg. Те изхвърлили костите на собствен умрял родственик от гроба му, с цел да заровят на негово място различен труп.
Зловещата сцена се разиграла още на 19 септември, само че едвам в този момент била разкрита от полицията. Преди няколко дни кметът на селото подал сигнал в полицията за открити човешки кости наоколо до гробищния парк. Ченгетата почнали следствие и открили, че те са на 44-годишен мъж, умрял през 2009 година. Оказало се, че те били изровени от гробницата, в която той бил положен, и захвърлени най-безцеремонно. На тяхно място бил заровен 81-годишен мъж, умрял на 17 септември тази година. Възрастният мъртвец е татко на умрелият преди 9 години мъж.
Деянието е осъществено от родственици на двамата мъже. С.Д. /46 г./, П.Д./67 г./ и Д.Н./72 г./, и тримата от Горно Озирово, са решили да си спестят от заравяне. След отварянето на гробницата тримата изхвърлили намиращия се в нея сноп с трупни остатъци от човешко тяло в дере в непосредствена непосредственост до гробищния парк и заровили другия мъртвец.
По случая е формирано бързо произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР