Истинско гробище на стари съветски „Жигули” беше открито във Великобритания.

...
Истинско гробище на стари съветски „Жигули” беше открито във Великобритания.
Коментари Харесай

Гробище на стари „Жигули” бе открито в Англия

Истинско гробище на остарели руски „ Жигули” беше намерено във Англия. Снимки на колите бяха оповестени във Фейсбук, като на тях се вижда, че те са от моделите ВАЗ-2101, 2102, 2104 и 2107 в модификациите им, предопределени за експорт.
Повече от леките коли са със старите английски номера в жълт цвят, които са били употребявани през интервала 1963-1983 година Според създателя на фотосите, всички захвърлени коли са с десен волан.


Публикацията предиздвика голям интерес измежду потребителите, като някои предложиха помощ за ремонтирането на колите – както финансова, по този начин и с налични към този момент аварийни елементи. Авторът на фотосите обаче не пожела до уточни мястото, на което се намират изоставените автомоили.
Вижда се обаче, че на „ гробището” има и други коли, някои от които са много редки. Сред тях са английските Volkswagen Notchback, полските FSO и немските NSU. Според направилият фотосите консуматор, притежателят на колите има планове да се погрижи за тях, като знае историята на всяка машина.
По-рано и във Франция беше открит зарязан автосалон, в който се намират десетина коли от времето на Съюз на съветските социалистически републики. Това обаче бяха надалеч по-новите ВАЗ-2109, известна още като „ Самара”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР