Истинско чудо е, че инцидентът с обърнатия автобус край Пазарджик,

...
Истинско чудо е, че инцидентът с обърнатия автобус край Пазарджик,
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ от адската катастрофа край Панагюрище с автобус с 12 души

Истинско знамение е, че случаят с обърнатия рейс край Пазарджик, се е разминал без жертви, разясняват експерти, представени от Glas.bg.

На фотосите от злополуката се вижда, че транспортното средство се е обърнало отвън пътя.

Автобусът с 12 пасажери е ръководен от водач, който не е използвал алкохол. Обърнал се е в крайпътна канавка сред панагюрските села Левски и Попинци към 7 часа тази заран.



Още преди идването на полицията и колите за спешна помощ всички хора от рейса са съумели да излязат. Двама от пасажерите са откарани за обзор в болница в Панагюрище, защото се оплакали от натъртвания.



"На място е открито, че рейс, пренасящ 12 служащи, е самокатастрофирал. По първични данни няма починали хора, само че 3 пасажера са потърпевши ", заяви представителят на МВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Той разясни, че за наслада няма съществено потърпевши хора. Имало е доста гъста мъгла и понижена видимост в региона. От полицията предлагат да се заобикаля пътешестване в района поради понижената видимост.

Ето и цялото предизвестие на Министерство на вътрешните работи: Водачите на МПС и другите участници в придвижването да се движат с нараснало внимание и със скорост доста по-ниска от допустимата.



На територията на цялата област има мъгла, тук-там по-гъста, а видимостта в тези региони е понижена на разстояние 15-20 метра.

Пътищата са изцяло проходими, само че с мокра, а тук-там и с хлъзгава настилка. Водачите да не подхващат пътувания в случай че това не се постанова.

Да потеглят на път с механически изправни коли, с гуми подобаващи за сезона, с изправни осветителна и спирачни системи, със заредени мобилни телефони.

Нека бъдат изключително деликатни при придвижване по високоскоростните пътни прави - Автомагистрала "Тракия ", пътищата Пазарджик-Пловдив, Пазарджик-Панагюрище, пред дефилето Варвара-Велинград, пътя Пазарджик-Пещера. Сектор "Пътна полиция " при ОДМВР-Пазарджик и Районните ръководства в Пазарджик, Велинград, Пещера, Септември и Панагюрище имат дежурни автопатрули за реагиране при нужда.

Молим да бъдете деликатни, да пазите своя живот и този на останалите,участници в придвижването по пътищата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР