Истинско бойно зрелище с международно участие ще предложи четвъртият двубой

...
Истинско бойно зрелище с международно участие ще предложи четвъртият двубой
Коментари Харесай

Бойни звезди от Япония и Русия на ринга на SENSHI 5

Истинско бойно представление с интернационално присъединяване ще предложи четвъртият дуел от елитната церемония SENSHI 5 . Една от звездите, които ще излязат на арената на 22 февруари във Варна, е международният първенец по карате киокушин на KWU за 2019 година - руснакът Виталий Ишахнели. Срещу него ще се изправи четирикратният първенец на Япония по карате киокушин кан Масааки Фуджи. Битката сред двамата титани е в категория до 95 кг и ще се организира съгласно разпоредбите KWU Full Contact. Тя ще се излъчва гратис онлайн по интернационалната онлайн телевизия FITE.TV и на www.boec.com.
 Българският войник Николай Йоргов в конфликт с ирански първенец на SENSHI 5
Българският войник Николай Йоргов в конфликт с ирански първенец на SENSHI 5

Зрелищната борба ще протече в жанр KWU SENSHI

Виталий Ишахнели е добре прочут на почитателите на бойните спортове. Освен международен първенец по карате киокушин на KWU, през предходната година руснакът стана първенец на Русия от републиканското на Световния киокушин съюз, сребърен медалист на IFK шампионата в Русия и съумя да завоюва купа от двудневния супер шампионат SENSHI Cup в Камчия. През 2018 година успехите му са не по-малко значими: първо място от IFK по карате киокушин в Русия и Европа и Световна купа KWF по киокушин карате. През 2017 година той завоюва и международната купа от шампионата на IFK и става втори на международната купа по киокушин карате на KWF.

Срещу Ишахнели в борба ще се изправи Масааки Фуджи от Япония, който е нееднократен отличник по карате киокушин кан в страната на изгряващото слънце. Той е и сребърен медалист от международното състезание по карате киокушин KWU от 2013 година



Кой от двамата спортисти ще завладее кръга на SENSHI 5 , ще стане ясно на 22 февруари в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна. Елитната бойна церемония ще стартира в 19:00 часа българско време /02:00 a.m. EST/ и ще зареди публиката с адреналин с 9 дуела в стиловете KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1 Rules и WAKO PRO Low kick. Специално за предстоящото представление в България ще дойдат международни звезди в бойните изкуства. Този път измежду почетните посетители са три холандски кикбокс величия - четирикратните първенци на К-1 Ернесто Хуст и Семи Шилт, както и трикратният отличник на К-1 Петер Артс. Към тях ще се причисли и генералният секретар на най-голямата киокушин организация KWU (б.р. - Световният киокушин съюз) Шихан Александър Пичкунов, който има край на международните серии Гран При по К-1 през 2007 и 2008 година. Специалните посетители ще влязат и в една значима роля по време на SENSHI - те ще бъдат рефери на някои от борбите.

Билетите за SENSHI 5 към този момент са в продажба (може да ги закупите от ТУК) и са с цени 10 и 20 лв.. Цялата бойна карта може да видите на уеб страницата на SENSHI - https://senshi.com/, както и в обществените мрежи на веригата https://www.facebook.com/senshigala/ и https://www.instagram.com/senshi.gala/
 Трофеят на SENSHI впечатли Япония (СНИМКА)
Трофеят на SENSHI впечатли Япония (СНИМКА)

" Какъв размер единствено! Следващата цел е шампионският пояс! Благодаря за поддръжката! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР