Истинският „Вълк от Уолстрийт” нарече Биткойн „огромна, гигантска измама” и

...
Истинският „Вълк от Уолстрийт” нарече Биткойн „огромна, гигантска измама” и
Коментари Харесай

"Вълкът от Уолстрийт" нарече биткойните "огромна, гигантска измама" и предупреди за нещо много опасно

Истинският „ Вълк от Уолстрийт” назова Биткойн „ голяма, гигантска измама” и предизвести евентуалните вложители да не си губят парите. Джордан Белфорд е уверен, че противоречивата криптовалута е балон, който напълно скоро може да се спука.

Бившият борсов медиатор, който стана воин на филм с Леонардо Ди Каприо пред 2013 година, съобщи: „ Организаторите на всичко това не престават с тази машинация от най-голям връх. Вероятно 85% от тези, които се занимават с това, нямат неприятни планове, само че казусът е, че останалите се пробват да ви измамят”, уверен е финансистът.

Белфорд съобщи, че чака цената на Биткойн да се усили още в кратковременен проект, преди възможен срив на пазара.

Той оприличи протичащото се на „ манията с лалета” в Холандия през 17-ти век, когато цената на цветята нараства доста, преди да се стигне до срив в цените и банкрута на доста хора.

В изявление за CNN той споделя: „ Мисля, че тъкмо в този момент това с биткойните е една голяма заплаха, когато хората гледат на тях като на идващото „ велико нещо”, това е един същински балон, който доста скоро ще се раздуе и спука.”

„ На един идващ стадий ще видите, че цената на биткойните в действителност ще се усили, това ще бъде изстискано до дъно и в последна сметка цената ще се срине внезапно долу”, разяснява още Белфорд.
„ Цялата тази история би могла да бъде потребна, в случай че сте дисциплинирани, влезете и излезете с дребен прозорец, в който да инвестирате и да извършите пари. Но това не е чвешката природа, храта ще се заиграят и ще желаят да създадат повече и повече пари и тогава ще загубят”, твърди финансистът.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР