Истинският мъж е този, който подкрепя жената до себе си

...
Истинският мъж е този, който подкрепя жената до себе си
Коментари Харесай

Истинският мъж подкрепя жената до себе си винаги и независимо от всичко

Истинският мъж е този, който поддържа дамата до себе си постоянно. Истинският мъж е този, който държи крепко ръката на своята половинка и в никакъв случай и за нищо на света не я пуска. Истинският мъж обича дамата до себе си абсолютно. Искрено. Силно.

Истинският мъж е този, който би се изправил против целия свят, поради дамата, която обича. Без условия. Без предубеждения. Той не се въздейства от мнението на близките за дамата, която е до него. Той я приема с всичките ѝ дефекти, тъй като в неговите очи тя е съвършена.

Истинският мъж е този, който осъзнава какъв брой мъчно е да опазиш любовта си в днешно време и в никакъв случай не разрешава на странични фактори и хора да повлияят на връзките му с неговата половинка.

Той знае какъв брой подли може да бъдат някои хора, по тази причина слуша единствено и само себе си и дамата до него. Защото знае и осъзнава, че тя е единствения човек, на който може да има доверие. Единствения, в чиято откровеност има вяра.

Истинският мъж е този, който гледа на своята партньорка като на равна. Независимо, че е мъж. Напук на стандартите, на инат на изказванията, че дамите са слаби.

Истинският мъж в никакъв случай не би възприел жена си като стопанка. И в никакъв случай не би претендирал от нея това.

Истинският мъж е този, който ще поддържа своята жена. Ще повярва в нея и ще я накара и тя самата да повярва в себе си.

Истинският мъж е учтив от същинска жена. Защото всичко стартира от детството. И образеца, който се дава на детето.

Истинският мъж не е мъж единствено по пол. И той се разпознава отдалече. Ще го познаеш по възпитаното поведение, любезността и тактичността, която има.

Истинският мъж има куп страхотни качества, които в никакъв случай но в никакъв случай не би изтъкнал. Той е непретенциозен, интелигентен и балансиран.

Истинският мъж е този, който обича своята жена откровено. Вярва в нея. И всеки ден я кара да се усеща красива и специфична. Кара я да се усеща като същинска жена. От глава до пети.

Ако се питате къде са тези мъже, знайте, че към момента съществуват. Да, макар че би трябвало да бъдат записани в Червената книга на България, като заплашен тип. Вид, който е на изгубване, само че все пак към момента действителен. Те са тук измежду нас. И въпреки да е нужно доста малко, с цел да ги забележим, те остават невидими за нас.

Защото избираме тези, които не можем да имаме. Онези, които не се държат добре с нас и като че ли това ни харесва. Сякаш обичаме постоянно да се вършим на жертви и да твърдим, че мъжете желаят само да вземат от нас. Но в никакъв случай да не дават нищо в подмяна.

Но това са друга порода мъже. И в случай че постоянно избираме тях пред същинските, то тогава не може да се сърдим на никой различен с изключение на на самите нас.

Животът ни е в нашите ръце. И блага, в случай че ти всякога си падаш по едни и същи „ играчи “ и в никакъв случай не дадеш даже най-малък късмет на някой по-различен, тогава мислиш ли, че обстановката ти ще се промени?

Скъпи дами, избирайте уважението и отношението пред хубостта и финансите на мъже. Защото те са краткотрайни, само че неговото образование и темперамент са част от самият него и го образуват като персона. И тъкмо те демонстрират какъв мъж е той.

Истинските мъже съществуват. И макар че не се срещат постоянно – в случай че имаш привилегията да се запознаеш с подобен, би трябвало да го пазиш добре. Защото това се случва един път в живота. И не на всеки.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР