Истинският адвокат не е луксозен, той е просто адвокат. Господин

...
Истинският адвокат не е луксозен, той е просто адвокат. Господин
Коментари Харесай

Адвокатът на Динко: Той буди симпатия

Истинският юрист не е първокласен, той е просто юрист. Господин Вълев ме потърси и ме помоли да го пазя. Така юристът на известния като „ ловджия на бежанци” Динко Марин Марковски отговори на въпрос по какъв начин по този начин тъкмо реномиран правист като него пази Вълев. Припомняме, че Динко беше задържан още веднъж, този път поради " хулигански дейности ", при които е счупил телефон на мъж от Първомай.
Според Марковски с опитите си да оказва помощ на граничната полиция да стопира незаконни мигранти Динко будел благосклонност.
Адвокатът уточни, че проверяващите не са дали на отбраната показанията на индивида, показал, че е потърпевш при последния случай, както и някакво здравно удостоверение. Докато бях в кабинета на следователя, се обади прокурорът и сподели, че жалбоподателят си е отдръпнал жалбата. Прокуратурата обаче е длъжна да продължи досъдебното произвеждане, сподели Марковски пред Нова телевизия. И посочи, че жалбоподателят " сложил Динко " в несъмнено състояние, тъй като го подтикнал да подпише нещо лъжливо по договорка сред двамата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР