Истинските резултати от това, което сме направили, може би няма

...
Истинските резултати от това, което сме направили, може би няма
Коментари Харесай

Вълчев не очаква да види резултатите от предотвратените катастрофи

Истинските резултати от това, което сме създали, може би няма да ги забележим през днешния ден и може би въобще няма да ги забележим, тъй като предотвратените произшествия и произшествия са невидими. Това съобщи министърът на образованието и науката Красимир Вълчев в 51-во СУ Елисавета Багряна на награждаването на учениците, взели присъединяване в олимпиада по сигурност на придвижването.

За идеята " Мисия нула " министърът на образованието и науката беше награден с почетен знак. Отличието връчи шефът на Института по пътна сигурност доктор Богдан Милчев.

" Като просветителна система сме длъжни да създадем всичко належащо. Разширихме образованието по сигурност на придвижването ", сподели още просветният министър. МОН ще заложи на това образование в просветителните институции, като то ще залегне в стратегиите от детските градини до всички класове от междинното обучение. Проектите за рационализация на просветителната инфраструктура включват и площадки за безвредно придвижване по пътищата.
 България на второ място в Европейски Съюз по починали в злополука
България на второ място в Европейски Съюз по починали в злополука

За 2018 година у нас са настъпили 6684 тежки ПТП-та

Приз за активността си като част от МОН получи и шефът на столичния инспекторат по образованието Ваня Кастрева.

Почетен знак на Института за пътна сигурност беше връчен и на кмета на София Йорданка Фандъкова. В столичните учебни заведения и детски градини образованието по сигурност на придвижването е основно за столичния кмет. " Вярвам, че децата и учениците също ще обръщат внимание на своите родители за съблюдаване на разпоредбите за придвижване ", сподели още тя.

Най-добре представилите се възпитаници от няколко столични гимназии в олимпиадата получиха ваучери за образование по картинг надпревари.

На събитието възпитаници направиха редица демонстрации, измежду които и такива за безвредно колоездене.
 1,25 милиона души умират годишно при произшествия по света
1,25 милиона души умират годишно при произшествия по света

Ежедневно умират 3 500 души
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР