Истинските мъже не просто казват, че ви обичат. Полагат усилия

...
Истинските мъже не просто казват, че ви обичат. Полагат усилия
Коментари Харесай

Истинските мъже обичат с действия, а не с думи

Истинските мъже не просто споделят, че ви обичат. Полагат старания да ви го потвърдят със своите дейности.

Най-лесното нещо, което човек може да направи, е да каже, че те обича и по-късно да не прави нищо за това, очаквайки да му повярваш. Най-лесното нещо, което човек може да направи, е да повтори тези благи думи до края на живота си и даже тогава те евентуално не биха разбрали, че думите им не значат нищо, в случай че не са последвани от дейности.

Истинските мъже не вършат това. Не се държат като недорасли момчета

Не споделят, че ви обичат и на идващия ден да ви извърнат тил. Те са тук. Те участват и желаят да знаете, че постоянно ще са до вас, когато имате потребност от тях.

Те ви карат да се усмихнете със сладки жестове, тъй като желаят да се почувствате специфични. Те ви слушат, тъй като се интересуват от всичко, което имате да кажете. Прегръщат ви и ви държат в прегръдките си, вместо просто да кажат, че всичко ще бъде наред.

И го вършат, тъй като желаят (не тъй като сте ги помолили). Те го вършат, тъй като знаят, че една жена заслужава да бъде третирана като нежно цвете, което би трябвало да поливат, в случай че не желаят да изсъхне. Те го вършат, тъй като ценят същинската й хубост от вътрешната страна, а освен външния й тип.

Истинските мъже ви обливат с най-истинската любов, а не с подправени обещания

Не ви дават обещание приказка, в случай че не са сигурни в възприятията си, тъй като същинските мъже не живеят в приказките. Те знаят какво изпитват към вас и постъпват по този начин, както би трябвало да се постъпи с една жена.

Истинските мъже не чакат да сте идеални, тъй като самите те знаят, че надалеч не са такива.

Те нямат проблем с това да носите небрежни облекла, тъй като знаят, че се чувствате комфортни в тях. Те нямат проблем с това, че от време на време им се ядосвате като малко дете. Те нямат проблем с нищо, което ви прави щастливи.



Вашето благополучие е техният приоритет

Истинските мъже не се отхвърлят, до момента в който не съумеят да ви създадат щастлива. Те не се отхвърлят да се борят за това, в което имат вяра, при първото затруднение, пред което са изправени. Те не се отхвърлят да се борят за любовта, тъй като знаят, че всяко красиво нещо изисква старания. Те не се отхвърлят от теб. Никога!

Истинските мъже ви дават същинска обич

Те се придържат към обещанията си, вместо да ги нарушават. Те гледат звездите с вас, вместо да ви купуват скъпи дарове. Те държат ръката ви, когато се плашите. Те ви обичат такива, каквито сте и не желаят да ви трансформират. Те не приказват доста, тъй като работят. Никога няма да ви обещаят нещо, в случай че не могат да го изпълнят.

Истинските мъже обичат с чисто сърце, а не егоистично.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР