Истински звезден бейби бум се очертава през настоящата година! Джулиана

...
Истински звезден бейби бум се очертава през настоящата година! Джулиана
Коментари Харесай

Сандев и Стела обявиха пола: Поредното инфлуенсърско бебе за 2023 г. е...

Истински звезден бейби взрив се обрисува през актуалната година! Джулиана Гани беше първата, която роди тази година, само че след нея трепено чакат срещата със своите дечица не един или двама инфлуенсъри. 

Сред тях са и влогърите Сандев и Стела, към които положителните вести не стопират! Двамата донесоха доста наслада на своите почитатели, откакто оповестиха, че са се събрали, а в края на предходната година стана ясно, че чакат бебе.

Виж още: Гроздето е кисело! Фифо от Игрите се нацепи брутално, съпоставиха го с... кифлите

Явно обаче двамата са решили да бъдат инфлуенсъри до край и афишират новините " на час по лъжичка ". След като стана ясно, че Стела ще ражда в края на юни, 2 седмици по-късно влогърите оповестиха и пола на своето бебе във видео.

Е, двамата чакат момче! Това в действителност не беше огромна изненада, защото в стори Сандев се издаде, а пък наблюдателни почитатели на двамата видяха, че на една от фотосите от празненството, на Стела ѝ беше останала синя конфета на косата.

Виж още: Издаде се! Благой Георгиев си призна - в действителност отива в Survivor, отпътува след дни 

Впрочем през 2023 година чакаме не просто звезден бейби взрив, а подобен на момчета! Както написахме нагоре, Джулиана Гани към този момент роди, като нейното второ детенце също е момче. Златка Райкова също е в очакване на второ момче.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР