Истински ураган се разрази само за часове в развлекателната индустрия

...
Истински ураган се разрази само за часове в развлекателната индустрия
Коментари Харесай

Изтече листа с носителите на Грами за 2019-та

Истински вихър се развихри единствено за часове в развлекателната промишленост оттатък Океана през последната нощ. В Туитър изтече лист с спечелилите на идната гала по раздаването на най-големите музикални оценки - Грами.

Според листа на 10 февруари с „ грамофончета “ ще си тръгнат Кради Би, Бед Бъни и Джей Белвин за I Like It в категория - Запис на годината. Карди Би ще отнесе още една статуетка вкъщи - за най-хубаво рап осъществяване за Be Careful.

Лейди Гага ще ликува с Shallow, в категория Песен на годината, а в третата съществена категория - Албум на годината ще бъдат отличени H.E.R. и едноименната им тава.

Списъкът беше пуснат в обществената мрежа от профил на име Main Pop Data, а в обявата се изяснява, че спечелилите са изтекли в формалния уебсайт на Академията. Според този „ изминал “ лист за Най-добър нов актьор ще бъдат оповестени Chloe x Halle, за Най-добро поп соло осъществяване - песента Colors на Beck, Най-добър поп албум ще отиде при Тейлър Суифт за Reputation, а за Най-добро поп дуо/група ще бъдат оповестени The Middle, в категория Най-добър обичаен поп албум ще бъде отличен Love Is Here To Stay на Тони Бенет и Даяна Крол.

С Най-добро арендби осъществяване ще отиде при Summer на Джейс Зи и Бионсе, които в тази ситуация се показват като The Carters. Те ще сграбчен грамофончето и за най-хубав албум в стила си. Най-добрата арендби ария ще е Feels Like Summer на Доналд Глоувър, а Най-добър рок албум ще отиде при Fall Out Boy и техния MANIA.

В арендби категорията тавата H.E.R. Ще отмъкне още една статуетка, а Дрейк ще вземе за Най-добра рап ария за God`s Plan. Травис Скот ще ликува за албума си Astroworld в рап категорията.

Всичко това обаче се оказа подправена вест и беше незабавно опровергана от представител на Академията. "Списъкът не е законен по никакъв метод. Резултатите за премиите Грами не се споделят даже с членовете на Академията, до деня на церемонията, когато имената на спечелилите се изпращат в запечатани пликове ", обясниха още уредниците.

Пред сп. Билборд представителят посочи, че сега се водят диалози с техните юристи за бъдещи законови дейности против създателя на туита. В допълнение към листата, в същата обява беше прикачено и видео, показващо листата, само че часове по-късно беше свалено и към този момент не може да бъде забелязано.

Победителите в тазгодишната, 61-ва гала по раздаването на награди Грами, ще бъдат оповестени онлайн от Стейпълс Център в Лос Анджелис и в ефира на CBS на 10 февруари в 17 часа локално време, или 3 часа сутринта на 11 февруари българско време.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР