Истински ужас сполетя Ахавни Халваджиян! Пиарката на тв клана още

...
Истински ужас сполетя Ахавни Халваджиян! Пиарката на тв клана още
Коментари Харесай

Тежък удар за семейство Халваджиян! Пиарката на тв клана проплака, още не може да…

Истински смут сполетя Ахавни Халваджиян! Пиарката на тв клана още не може да преживее загубата на своя дакел.

Любимецът на пиар дамата умря преди дни, а нейните подозрения са, че то е съзнателно убито — отровено с антифриз, написа „ България през днешния ден ”.

Нечовешкото дело остана неясно за Ахавни, която още не може да одобри, че е допустимо някой да аргументи сходна неописуема болежка на едно почтено животно.

„ От 2 дни се пробвам да се убедя, че моят най-хубав другар, моят врач и преподавател, детенцето ми, си е отишло инцидентно. 

Че не е било убито от някое сходство на човек, което с цялостното схващане какво прави подмята храна с антифриз, с цел да убива живи същества! ”, написа тя.

„ Опитвам се да се заблуждавам, че не е допустимо, опонира на всичко, което назоваваме човешко, да съществуват сходни изчадия! Просто се пробвам да не обезумея от яд и тъга. Защото цяла нощ гледах мъката му и погледа му, който търсеше помощ от нас!

Хората, които бяхме всичко за него и които не можахме да създадем нищо! Да ги преследват очите на почтените им жертви в един Ад безспир, това им поисквам! Да се гърчат с техните страдания. Вечно! Това им поисквам.

Нещастни, заболели изроди, жалки сходства на човешки същества! Никой в никакъв случай няма да ги обича както той ни обичаше, както ние обичахме него. ”, написа разтърсената Ани в обществените мрежи.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР