Истински ужас преживяла фолк певицата Румина и семейството й заради

...
Истински ужас преживяла фолк певицата Румина и семейството й заради
Коментари Харесай

Полицай разплака синът на Румина

Истински смут претърпяла фолк певицата Румина и фамилията й поради познавач акция на полицията. Семейството на изпълнителката е обискирано една вечер, а най-травмиращ бил моментът, когато униформените издърпали таблета с детски песнички от ръцете на 2-годишния й наследник и го разплакали, научи HotArena .

Повод за акцията е фактът, че Румина е омъжена за Михаил Георгиев — някогашен брачен партньор на шефката на така наречен фабрика за убийства Мила Георгиева — Универсалната.

При спецоперацията през 2015 година е заключен и Михаил, който се води някогашен брачен партньор на Мила.

След развода той се дами за фолк певицата и не поглежда обратно. Но предишното му го застига, написа „ България през днешния ден ”.

Румина и околните й претърпяват същински смут, когато маскираните ченгета нахлуват в дома им. Те прибират цялата компютърна техника, насочвайки се и към 2-годишното хлапе на звездата.

Малкият Майкъл задремал с таблета си в ръце, откакто гледал детски песнички. Антимафиотите обаче взимат и него, в търсене на улики за мокрите поръчки.

„ Оставете таблета на сина ми, той си гледа песнички на него и се забавлява. Няма да откриете нищо ”, приканва бащата Михаил.

Молбите му са напразни, а служителите на реда взимат устройството от ръцете на разплаканото дете. В жилището на двойката са открити и 70 лева, които са разказани и отнети. „ Оставете най-малко парите на жена ми, с цел да има най-малко за няколко дни за храна на детето ”, прави опит още веднъж да ги уговори Георгиев.

Гласът му още веднъж остава нечут. Той е заключен с белезници, упрекнат в присъединяване в групата за мокри поръчки на Мила Георгиева и изправен пред съда.

„ Шест години не се бях виждал и чувал с някогашната ми жена, а ме упрекнаха, че ми била шефка и ми давала нареждания ”, вайка се Михаил.

Според прокуратурата дребната русокоска е дърпала конците на бригада за мокри поръчки, чиито цели са дясната ръка на Брендо — Георги Семерджиев /Жоро Шопа/, Тихомир Дочев — Мравката, Радостин Бързанов — Радо Слънцето и други

Малко преди ареста Мила е подпукана за Данък добавена стойност афери и наречена „ Царицата на месото ”. Тя е доведена щерка на някогашния началник на митниците Христо Кулишев, на скамейката до нея сяда и брат й Максим Кулишев.

Освен него и някогашния й брачен партньор, като обвинен е притеглен и синът им Мартин Георгиев — Джито, дружно с още пет души. Той се съобщи едвам преди два месеца и евентуално съдът ще го включи към общия лист с подсъдими, откакто до момента материалите против него бяха събирани настрана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР