Истински цирк се разиграва тези дни в областната дирекция на

...
Истински цирк се разиграва тези дни в областната дирекция на
Коментари Харесай

Цирк в ОД на МВР Враца! Натопорченият Атанас Петков сам се проверява по сигнала за притеснявани колежки

Истински цирк се разиграва тези дни в регионалната дирекция на полицията във Враца, научи организация BulNews. Временно изпълняващият длъжността шеф Атанас Петков е употребявал момента на безредие и персонално е определил комисията, която да проверява сигналите против него за секс тормоз. По разбираеми аргументи дамите изрично отхвърлят да потвърдят на какъв напън са били подложени от началника на отдел „ Охранителна полиция “, който мъчно държи ципа на панталоните си закопчан. Служителките на Министерство на вътрешните работи са се оплакали пред свои близки, че няма по какъв начин да приказват пред комисия, която е формирана от единствено хора на Атанас Петков, защото не виждат смисъл да го вършат. Днес е последния ден, в който той замества шефа Янко Янколов и затова се бърза с работата по анонимния сигнал, който бе изпратен в министерството.
Миналата седмица единствено организация BulNews разгласява материал за получения документ в Министерство на вътрешните работи, в който са посочени имената на 6 служителки, работещи под непрекъснат полов тормоз от страна на Атанас Петков. Вътрешните правила на силовото министерство изискат да бъде формирана комисия, която да проверява тези изказвания. Точно това е направено и в регионалната дирекция на полицията във Враца, само че индивидът, който е подредил проверяващите е същият Петков, против който е подаден анонимния сигнал.
Резултатите от тази опорочена към този момент инспекция евентуално няма да попречат на към този момент основаната скица за систематизиране на благите постове в системата. От 1 юли половата шпага Атанас Петков става шеф на полицейското ръководство в АЕЦ „ Козлодуй “. Позицията бе ованкантена, откакто предходният началник Пламен Томов бе изтеглен за шеф на полицията в Монтана. Мястото е извънредно удобно със своето успокоение и високо възнаграждение и по всичко проличава, че Петков ще има задоволително време да се занимава с обичаното си занимание. Да се готвят дамите в атомната…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР