Истински цирк се разигра в третата футболна дивизия на Италия.

...
Истински цирк се разигра в третата футболна дивизия на Италия.
Коментари Харесай

Малоумие в Италия: Футболен отбор загуби с 0:20

Истински цирк се разигра в третата футболна дивизия на Италия. В мача сред Про Пиаченца и Кунео паднаха 20 гола, всичките във вратата на Пиаченца. А тимът имаше големи проблеми преди срещата, които доведоха до необичайния резултат.
В клуба от много време има проблеми с финансирането, което докара до това съвсем всички футболисти или да завършат кариерата си, или да разтрогнат. Но управлението на Пиаченца не желае да бъде изключен тимът от шампионата, поради което прибегна до крайни дейности.
В мача против Кунео на терена са били пуснати 7 играчи - всичките от тима до 16-19 години. Седем е минималната численост играчи, с цел да се организира един мач. Оказва се обаче, че единият от седмината няма нужните документи и на терена излиза теляк на клуба. На полувремето документите са били извдаени и масажистът е сменен от футболист, още веднъж юноша.
НЕ Е ФУТБОЛ, А ЦИРК! В ГЪРЦИЯ НАПРАВИХА ПРОПУСКА НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА
Друг интересн факт за тази футболна бутафория е, че Пиаченца не е имал вратар и седмината на терена е трябвало да се схванат между тях кой ще пази. Капитанът на отбора Никола Чириляно пък е записан и като треньор.
До този мач италианският тим не се е явил в три следващи мача от шампионата и четвъртото отсъствие щеше да им коства изхвърляне от Серия Ц. Пиаченца се намира на последното място в класирането, имайки единствено 8 точки в 27 кръга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР