Истински среднощен екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец.

...
Истински среднощен екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец.
Коментари Харесай

Баба даде сериозен отпор на крадец, нахлул в къщата й

Истински среднощен екшън се е разиграл в козлодуйското село Хърлец. Спяща баба е била нападната от апаш, който се опитал да задигне спестяванията й. За случая, който е станал през вчерашния ден към 1.30 часа е съобщил в полицията в Козлодуй персонално кметът на селото, оповестява BulNews.bg.

Местният властник декларирал пред униформените, че някой е влезнал в дома на 86-годишната бабичка и се е опитал със мощ да открадне спестяванията на дамата, които били в размер на 1 700 лв.. След подадения сигнал униформените пристигнали на място и почнали следствие.

Ченгетата открили, че крадецът е влезнал през незаключена врата в дома на бабата. Когато опитал да задигне парите, дамата се събудила и почнала да вика. Нападателят се уплашил и я проснал на земята. Съседи чули виковете на остарялата жена и незабавно се обадили на кмета на селото, който пък извикал униформените.

Няколко часа по-късно ченгетата закопчали мъж, който се оказало, че е съизвършител на крадеца. 36-годишният А.К. от същото село бил арестуван за период от 24 часа, като при разпит в полицията си признал всичко. Работата по случая продължава, а по случая в полицията в Козлодуй е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР