Истински скандал се вихри в социалните мрежи след провеждането на

...
Истински скандал се вихри в социалните мрежи след провеждането на
Коментари Харесай

ВЗРИВ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ! Гражданите бесни - социалистите не си почистили след Бузлуджа

Истински скандал се вихри в обществените мрежи след провеждането на събитието на Българската социалистическа партия на Бузлуджа през вчерашния ден.

Въпреки обещанията за непорочност, утринни фотоси от региона бяха оповестени в редица профили и Facebook страници. От тях се вижда, че уредниците не са спазили обещанието си и регионът е посипан с опаковки, найлонови торбички и други боклуци, написа topnovini.bg

“Може и да не са били 70 000, но оставиха отпадък като за 70 000” - това е единствено един от по-умерените мнения в обществените мрежи. До картинка, иронизираща погрома след Бузлуджа, Лиляна Динева кава: “Цапа, маца, и отпътува, на чисто. Кой ще го почисти този отпадък?”

По мнението на Христина Танева “…трябва да живеем на чисто. Принципно. Във всеки един смисъл на думата”

Същата дама поучава Елена Йончева да не демонстрира на сина си барабаните по сцената, а фотосите след събитието. “Трябва да възпитаваме децата си да не оставят мръсно след себе си”, приключва тя.

Цвети Иванова е надалеч по-директна, заявявайки “Комунисти, съберете си боклука”, а Павел Пенчев пита “А къде са в този момент Зелените???”

Сред мненията във Facebook се намират още и констатации като “Осквернили са и паметника на Х.Димитър-150 години от гибелта му, смут!” и се задават въпроси “Това е обществена държавна благосъстоятелност, дава им се гратис да я за.........т, до по кое време ще им чистим, не може ли да ги задължи Областния да си почистят?”

Във връзка с медийни изявления, че поляната под връх Бузлуджа не е почистена след обичайния събор на Левицата, Българска социалистическа партия декларира, че има подписан контракт с общинската компания в Казанлък за разчистване, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание на Българска социалистическа партия. Днес сутринта почистването е почнало от прилежащите региони в посока към самата поляна, се споделя в прессъобщението.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР