Истински скандал се разрази между премиера и лидер на управляващата

...
Истински скандал се разрази между премиера и лидер на управляващата
Коментари Харесай

Борисов и Нинова се скараха в парламента

Истински скандал се развихри сред премиера и водач на ръководещата партия Бойко Борисов и водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поради ръководството на страната. В декларация от парламентарната естрада Нинова упрекна ръководещите, че за 10 години ръководство страната се разпада, изтъквайки водния режим в Перник, проблемите в здравната система и корупционните кавги. Тя упрекна премиера в некадърност да се оправя с проблемите.

„ Вие сте некомпетентни да управлявате и да контролирате процесите, а корупцията е ваша емблема. Играете танго - две напред, една обратно ”, съобщи от трибуната.

Борисов, който през днешния ден се появи персонално за присъединяване в деня на парламентарен надзор, не остана задължен на водача на Българска социалистическа партия и я упрекна в еснафщина.

„ Не мога да приема вашите оценки! То не е един, не е два, не е три, не е пет, не е 10 пъти! Интересува ме оценката, която са ни дали хората, не вие ”, отвърна ядосано той.

„ България е изпълнила всички условия за участието ни в Шенген “, съобщи още Борисов отхвърляйки изказванията на Нинова, че корупцията у нас е причина Холандия да бъде срещу приемането на страната ни в шенгенското пространство.  

„ Холандия по егоистични аргументи смята, че както Гърция е в Шенген, в случай че и България и Румъния са в Шенген - 2000 мигранти дневно влизат в Гърция, и в случай че това е шенгенско пространство, те ще стигнат до Холандия без да има къде да ги спрат. Холандия, като цяло, поддържа България, имаме съвършени връзки, дори в този момент купихме и два кораба от тях за военните “, сподели още Бойко Борисов. И добави, че България е единствената страна, която се оправя добре с миграционния поток.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР