Истински скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита

...
Истински скандал предизвика известната руска певица и телевизионна водеща Лолита
Коментари Харесай

Руската певица Лолита Милявска: Българите ненавиждат руснаците!

Истински скандал провокира известната съветска певица и телевизионна водеща Лолита Милявска по тематиката ”България ”. Тя съобщи пред уеб страницата ”Дни.ру ”, че българите ненавиждат руснаците. Мнозина в Русия считат, че сходно държание може да повлияе на руско-българските връзки.
Според Лолита българите изпитват ненавист и злоба към съветските туристи и руснаците, които имат парцели в България. Те не прикриват възприятията си, а даже ги обявяват, безапелационна е актрисата.

Според Милявска доста българи пишат на домовете си, че няма да ги продадат на руснаци. Видяла даже надписи „ Да почистим страната от руснаци “. Самата Лолита има два парцела в България от години. Тя недоволства, че съседи и изключват непрекъснато тока и водата, само че полицията се прави на разсеяна и не подхваща никакви ограничения.

„ Ниското равнище в България е оповестило наказателни наказания против съветските туристи “, - твърди още Милявска.

Медии припомнт, че на певицата й е неразрешено да посещава Украйна, въпреки да е родена там, поради сходни скандални изявления. Някои даже допускат, че тя може да получи сходна възбрана и от българските управляващи. По този метод няма да може да посещава двете жилища, които са нейна благосъстоятелност в български курорт, отбелязва на собствен ред порталът „ Рамблер “.

Това не са първите обвинявания на Лолита против българите. Преди време тя бе декларирала, че съседи българи я " тровят с фекалии ". Оплакала се на полицията, само че не последвала реакция.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР