Истински шок разтърси феновете на екшън звездата Джет Ли. Скорошна

...
Истински шок разтърси феновете на екшън звездата Джет Ли. Скорошна
Коментари Харесай

Няма да познаете Джет Ли след битката му с коварна болест

Истински потрес раздруса почитателите на екшън звездата Джет Ли. Скорошна негова фотография, в която той излежда поразително застарял, провокира редица мнения във връзка на неговото здравословно положение, написа Cinefish. През 2013 година артистът показа, че има проблеми със сърцето и разнообразни контузии по време на фотоси в допълнение са увредили здравето му.

При скорошно посещаване в Тибет почитатели на легендата в бойните изкуства се снимаха с него и резултатът от тези фотоси е поразителен. Всички са шокирани от прибързано състарения Ли, който мъчно може да бъде разпознат. Социалните мрежи в Китай и Хонг Конг загряха от мнения на доста хора, съгласно които 55-годишната звезда от „ Непобедимите “ наподобява с 20 или 30 години по-стар.



След като показа за болесттите си преди няколко години, Ли цитира своя лекар, който му декларирал, че той би трябвало да избере дали да продължи да се снима в киното и надлежно да прекара остатъка от живота си на инвалидна количка. Сериозни предходни пострадвания по време на фотоси на краката и гръбнака му в допълнение ограничиха придвижванията му и той показа, че не може да устоя дълго време да стои изправен.



Ли въпреки всичко с отвращение се отдръпна от киното и се посвети на благотворителна активност. Той основа своята фондация The One Foundation, която оказва помощ при естествени бедствия и се грижи за здравето на децата в Китай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР