Истински шок преживяха днес около обед служители на известна верига

...
Истински шок преживяха днес около обед служители на известна верига
Коментари Харесай

Инцидент в известна верига магазини в Благоевград! Служителка отиде до тоалетната и повече не се върна..

Истински потрес претърпяха през днешния ден към обед чиновници на известна верига магазини в кв. Еленово в Благоевград. Служителката от компанията, излязла от стаята си, с цел да отиде до тоалетната и повече не се върнала, разбра Struma. com След като се забавила задоволително дълго време колежките и тръгнали да я търсят.

Вратата на тоалетната била заключена, а от дамата никаква диря. Когато разрушили врата обаче, я разкрили паднала и бездиханна. Незабавно на място е извикан екип на незабавен център, който открил гибелта на 52- годишната жена. Причината е инфаркт, безапелационни са медиците. Случаят шокира работещите във компанията. Минути преди да бъде открита мъртва дамата не давала никакви признаци, че не се усеща добре.

Черна бе тази седмица за регионалния град. Само за 2 дни издъхнаха 5-има души. Днес преди обед, до момента в който рязал дърва, е умрял 48-годишен мъж, някогашен пожарникар. Вчера следобяд и прочут дърводелец, чиято работилница бе на ул. Ташко Малев.

Пак през вчерашния ден известната фамилия на ексшефа на ДАИ Иван Василев загуби сина си Димитър, данъчен контрольор в Национална агенция за приходите Благоевград. Зачестилите случаи на неочаквана гибел отприщват какви ли не мнения. Според някои, хората живеят в непрестанен стрес и напрежение, което се отразява пагубно на здравето им. Други настояват, че е допустимо тежките ковидни инфекции и следствията от тях да са причина за протичащото се.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР