Истински шок предизвика в мрежите Андреа, която се появи на

...
Истински шок предизвика в мрежите Андреа, която се появи на
Коментари Харесай

Ексклузивно: Андреа нарани себе си, опита се да...

Истински потрес провокира в мрежите Андреа, която се появи на поредност фотоси от свое присъединяване преди дни... ранена! А мнозина мигновено разкриха, че певицата е протегнала ръка на себе си в припадък на обезсърчение и меланхолия.



Знаем, че тя беше в черна дупка доста време, за което признаваше сама и което се дължеше на раздялата й с Кубрат Пулев и обстоятелството, че той направи бебе на друга. Тогава чалгарката изригна гневна в нета и упрекна Кобрата във всички несгоди на света, а след това стартира да бълва една след друга провокативни и даже срамни фотоси, обяснявайки, че има и психични проблеми.



Е, преди ден Андреа се появи в заведение с рана на ръката, малко над китката, където се вижда голяма бяла превръзка. Това не е типичното рязане на вени, тъй като следователно ръката се стяга с бинт към китката, само че източници разкриха, че певицата се е рязала обстойно с бръснарско ножче. Нещо, което не е действително по този начин застрашително за живота, само че пък и може да я докара до колабиране в случай че изгуби доста кръв.



Превръзката на Андреа е на лявата ръка, а знаем, че тя борави по-добре с дясната, което поражда още повече терзания. А и в случай че певицата не е изпаднала в рецесия и не е наранила себе си, то какво й се е случило?! Защото даже лепенка от абокат не е толкоз огромна и по този начин ситуирана...

" Познатите й се тревожат за нея и с право. Вместо да не помни и дапродължи напред, тя се е вкарала в някакъв обаян кръг ", разясняват източниците.

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР