Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като

...
Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Расистки Скандал С Годежа На Радина И Джордан-Младши

Истински расистки скандал се заформи в обществените мрежи, откакто светът научи, че българката Радина Анева ще става снаха на баскетболната легенда Майкъл Джордан. Една от най-култовите рапърки на всички времена – Трина, побесня, откакто видя заглавие в американски уебсайт.

В него синът на Въздушния – Джефри Джордан, е причислен към „Отбора, който споделя „не“ на черните жени“. Въпросният хаштаг в действителност е в отбрана на смесените връзки и бракове, само че името му оставя противен усет измежду афроамериканското население, което възнегодува и изкритикува остро заглавието на публикацията. „Как се чувствате, когато видите този хаштаг“?, попита очевидно разочаровано рапърката Трина, а обявата й провокира същински възторг.

В стотици мнения хората възнегодуваха против метода, по който е разказана връзката сред красивата Радина и 29-годишния прочут правоприемник Джефри, написа в. „България днес“. В текста се споделя по какъв начин Джефри надали не е поел по стъпките на татко си, който през 2013 година се ожени за кубинския модел Ивет Прието. На двамата влюбени изобщо не им пука по какъв начин останалите одобряват новината за годежа им, тъй като най-хубавото за тях занапред следва.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР