Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като

...
Истински расистки скандал се заформи в социалните мрежи, след като
Коментари Харесай

Расистки скандал преди сватбата на сина на Майкъл Джордан с българката Радина

Истински расистки скандал се заформи в обществените мрежи, откакто светът научи, че българката Радина Анева ще става снаха на баскетболната легенда Майкъл Джордан, разбра HotArena.

Една от най-култовите рапърки на всички времена – Трина, побесня, откакто видя заглавие в американски уебсайт. В него синът на Въздушния - Джефри Джордан, е причислен към " Отбора, който споделя " не " на черните дами ". Въпросният хаштаг в действителност е в отбрана на смесените връзки и бракове, само че името му оставя противен усет измежду афроамериканското население, което възнегодува и изкритикува остро заглавието на публикацията.

" Как се чувствате, когато видите този хаштаг "?, попита очевидно разочаровано рапърката Трина, а обявата й провокира същински възторг. В стотици мнения хората възнегодуваха против метода, по който е разказана връзката сред красивата Радина и 29-годишния прочут правоприемник Джефри.

В текста се споделя по какъв начин Джефри надали не е поел по стъпките на татко си, който през 2013 година се ожени за кубинския модел Ивет Прието.

Въпреки възмутителните мнения под публикациите Съединени американски щати се радват на новината за сродяването на Радина и Джефри. За идната женитба се заприказва още в края на септември. Тогава двамата влюбени бяха засечени на отмора в България. Те бяха тук по случай рождения ден на Радина. Тя употребява момента да запознае бъдещия си брачен партньор с хубостите на екзотичната ни за американците страна и, несъмнено, да го показа на околните си.

Няколко седмици по-късно двамата с Джефри се насочиха на любовно премеждие на Хаваите. Именно там Джордан-младши изиска ръката на Радина - с голям пръстен с огромен елмаз и голям брой дребни скъпоценни камъчета към него. Американските медии съпоставят пръстена на Радина с този на милионерската дъщеря Парис Хилтън, която се сгоди малко след нашенката. Те означават, че изборът на Джефри е впечатляващ и моден.

Разбира се, Радина сподели " Да ". Двамата разкриха публично желанията си за брак точно на Нова година, откакто разгласиха фотография на сватбения дневник, в който Радина ще разказва приготовленията за вълнуващото събитие. Ясно е и че Радина, която е извънредно дейна и дисциплинирана, ще се занимае с организацията на цялото събитие, с цел да бъде по усета й. Първите дни на новата година тя прекарва, изучавайки най-новите сватбени трендове, с цел да може да избере най-прекрасната рокля за събитието на живота си.

" Благодарна съм за това, че израснах като човек, за уроците на живота, за триумфа и любовта, които претърпях през отминалата година. Гледам напред, планирайки бъдещето, което се състои в това да слага начало на фамилията си с моя най-хубав другар ", гласи равносметката на сполучливата българка, която гради и солидна кариера като началник екип в „ Туенти Сенчъри Фокс “.

Както се вижда, на двамата влюбени изобщо не им пука по какъв начин останалите одобряват новината за годежа им, тъй като най-хубавото за тях занапред следва, предават от България през днешния ден.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР