Истински продукти с автентичен вкус, като от едно време –

...
Истински продукти с автентичен вкус, като от едно време –
Коментари Харесай

„Димитър Маджаров“ - 30-годишна история на успеха

Истински артикули с достоверен усет, като от едно време – това е заложено в сърцето на марката „ Димитър Маджаров “. Вече три десетилетия тя е знак на обезпечено качество, а портфолиото ѝ включва над 160 млечни и месни артикули. А първият бизнес принцип, от първия ден на компанията, стартирала активност преди 30 години гласи: „ Нося цялата отговорност и заставам зад нея! “

Началото

Историята на компанията, основана от Юлия и Димитър Маджарови, стартира през далечната 1991 година като компания за търговия с хранителни артикули. Двамата инженер-технолози бързо се ориентират и през 1994 година откриват първия завод за произвеждане на салами. Пет години по-късно стартират да вършат и млечни артикули в мандра, взета чартърен. Днес марката предлага над 160 млечни и месни артикули и храни с обичайно характерен темперамент, сертифицирани в Европейската общественост и по БДС стандарт. Компанията има две индустриални предприятия – млекопреработвателно в гр. Стамболийски с дневен потенциал до 80 тона свежо българско мляко и месопреработвателно в гр. Пловдив с потенциал до 30 тона месо на ден. В началото за „ Димитър Маджаров “ работят 5 индивида. Тридесет години по-късно – над 320. В фамилния модел на ръководство се включва и дъщерята Станислава Маджарова, която управлява маркетинга, връзките с комерсиалните вериги и износа. Синът Филип е финансист и има личен бизнес в друга сфера, само че и той оказва помощ на фамилното дружество посредством съвещания.

Инвестициите

„ Димитър Маджаров “ влага в разнообразни линии, технологии за пакетиране, изграждане и съоръжение на нов цех за месопрератока, разширение на потенциал, рационализация на лична овцеферма и други Последната инвестиция е от 1 000 000 лв. – в произвеждане на . Години лишава на компанията да изследва потребителските усети и да провежда процеса. Резултатът е три типа прясно мляко от 100% българска суровина: с масленост от 3.6%, 2.00% и 4.5%. Не се прибавят никакви изкуствени протеини, сухи или кондензирани млека и консерванти. Планират се вложения в нова постройка с завод за сирене, в нови разфасовки и опаковки на млечните артикули, както и комбинирани слайсове.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР