Истински огнен ад в Сандански! Около 2 часа тази нощ

...
Истински огнен ад в Сандански! Около 2 часа тази нощ
Коментари Харесай

Първо в Struma.com! Нагло престъпление в Сандански! Запалиха автомобилa на ексначалника на ПУ на МВР Б. Щурков и ремаркета в гаража на майката на полицая Ив. Баладжанов

Истински огнен пъкъл в Сандански! Около 2 часа тази нощ бяха запалени персоналният автомобил на някогашния шеф на полицейското ръководство в курортния град Б. Щурков и няколко ремаркета, благосъстоятелност на семейството на служителя на реда Ивайло Баладжанов, научи Първо Struma.com.

Автомобилът на Щурков е бил паркиран пред дома му, а ремаркетата на Баладжанови в гараж на компания на майка му. Палежите, станали един след различен, подвигнаха на крайник полицията в курортния град. В момента Щурков е шеф на полицейски сектор Кресна, а Баладжанов бе изместен от КАТ Благоевград, още веднъж в ръководството в Сандански, преди няколко месеца.Подобна огнена "фиеста "не е имало на територията на област Благоевград.

Сандански за следващ път потвърди, че е градът, в който този вид закононарушение процъфтява и там от години се вихрят същински експерти в тази област. За следващ път се протяга ръка на полицейски чиновници. Преди време бяха опожарени 2 автомобила на служители на реда от Сандански. Горяха магазини и коли на разнообразни хора, само че до момента разкрити подпалвачи няма.

Дали палежите от тази нощ имат връзка между тях, свързани ли са с работата на Щурков и Баладжанов към момента не е ясно, защото следствието едвам в този момент стартира, само че наглото посягане върху благосъстоятелност на служители на реда, приказва за особена смелост на нарушителите, специализирали се в подпалване, които работят без боязън от наказване, разплаквайки почтени хора. Ще стигнат ли до подпалвачите и поръчителите служителите на реда, следва да се разбере. Очаквайте детайлности в Struma.com

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР